Engin Hepileri oğlu Can doğduktan sonra değişen hayatını anlattı! ''Bizi o yönlendiriyor''

Engin Hepileri oğulları Can dünyaya geldikten sonra eşi Beyza Şekerci ile değişen hayatları hakkında konuştu. Engin Hepileri, ''Telefonlarımızı bırakıp Can'ın odasına geçtiğimizde, orada çok mutlu olduğumu hissediyorum. Çimentomuz Can, o bizi yönlendiriyor.” ifadesini kullandı.

Oyuncu Engin Hepileri, NTV'de yayınlanan Empati programına konuk oldu. Oyuncu ve balerin Beyza Şekerci ile evli olan Engin Hepileri, oğlu Can doğduktan sonra değişen hayatından bahsetti.

Hepileri, "Ailemizin direği şu an Can. Hayatın anlamı ailede... İşlerden vakit bulup Beyza (Şekerci) ve Can'la aile üçgenimizi kuruyoruz. Telefonlarımızı bırakıp Can'ın odasına geçtiğimizde gerçek hayatın orada olduğunu görüyoruz. Orada çok mutlu olduğumu hissediyorum. Çimentomuz Can, o bizi yönlendiriyor." ifadelerini kullandı.

Apartman dairelerinde kedi ve köpek beslemenin kendisine doğru gelmediğini belirten Hepileri, "Hayvanların özgürlüğünü kısıtladığımı düşünüyorum. Toprağa basmayan bir hayvan kendi yetilerinden uzaklaşacakmış gibi... Onu, 5 saat sokağa çıkartabilecek zamanım ya da bahçeli bir evim olsa kesinlikle köpeğim olurdu." ifadesini kullandı.