Engin Günaydın'ın 'Burhan Altıntop' sonrası pişmanlığı... ''Daha fazla para kazanabilirdim!''

Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop rolü ile şöhreti yakalayan Engin Günaydın, o dönem kendisine çok farklı rol tekliflerinin de geldiğini ancak reddettiğini, bu sebep ile de pişmanlık duyduğunu söyledi.

Engin Günaydın, 2005- 2009 yılları arasında yayınlanan Avrupa Yakası adlı dizide oynadığı Burhan Altıntop rolü ile şöhreti elde etmişti. O dönem ile ilgili konuşan Engin Günaydın, bu yıllarda kendisine gelen birçok rolü reddettiğini ve bu sebepten dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi.

ENGİN GÜNAYDIN: "PARAYI SEVİYORUM"

Katıldığı bir programda kendisi hakkında itiraflarda bulunan Engin Günaydın, parayı çok sevdiğini belirtti. Başarılı oyuncu, "Ben yaşlandıkça parayı çok sevmeye başladım. Eskiden hiç öyle duygularım yoktu. Gerçekten hiç sevmezdim. Ben çok iyi paralar kazanabilirdim. Orada ukalaca hareketler yapıp o paraları reddetmek şimdi çok canımı yakıyor." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ İLE SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKMAYA BAŞLAMIŞTI

Engin Günaydın televizyon seyircisinin karşısına ilk kez Bir Demet Tiyatro adlı tiyatro dizisi ile çıkmış, BKM ekibine ise ilk kez; ekibin de aynı zamanda ilk tiyatro oyunları olan ve kapalı gişe oynayan müzikalleri Otogargara ile adım atmıştı.