Engin Günaydın ‘10 Bin Adım'dan sonra yine dijitale iş yaptı! Ünlü oyuncu hem yazdı hem oynadı

Engin Günaydın ‘10 Bin Adım' adlı dizinin ardından yine dijitale iş yaptı. Oyuncu, hem yazdığı hem oynadığı ‘Andropoz' adlı diziyle 7 Ekim'de izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu Engin Günaydın hem senaryosunu yazdığı hem de kadrosunda yer aldığı 'Andropoz' adlı yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix, Marmaris'te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf'un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabasını konu alan Andropoz'un yayın tarihini diziden ilk görsellerle duyurdu.

Taylan Biraderler imzalı kara komedi dizi 7 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerini Engin Günaydın'ın yanı sıra Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp paylaşıyor. İmaj'ın yapımını üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun ve Melissa & Merih Dilber gibi isimler de yer alıyor.

6 bölüm halinde çekilen dizinin çekimleri Marmaris'te gerçekleşti. Günaydın, en son Devin Özgür Çınar ile Gain platformunun '10 Bin Adım' projesinde yer almıştı.