Engin Benli acı dolu yaşam hikayesini anlattı... En sevdiklerini kaybetmiş

Ünlü oyuncu Engin Benli, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ablası ve babasını kaybettiğinde yaşadıklarından bahseden Engin Benli, anlattıkları ile yürekleri burktu.

Kanıt dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Engin Benli, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğun üstlendiği programın konuğu oldu. Ablasını kanser nedeniyle babasını da trafik kazasında kaybeden Engin Benli yaşadıklarını anlattı.

Benli, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Maalesef ablamı kaybettik. Kanserden kaybettik, biraz ihmalkarlıkta oldu. Ablam kanser olduğunu bizden gizledi. Biz son 1 ayda fark ettik. Hastalığının 4. Evresinden sonra bize söylüyor. Annem fark ediyor ablamın durumunu. Doktor bize, 'Ablanız gidiyor, çok bir ömrü kalmadı' dedi. Biz de şok olduk. Yeğenim annemle birlikte yaşıyor. Ben de ara sıra İzmir'e gidiyorum. Şeyi fark ettim, o kadar şey yaşamışım ki ben 23 yaşında da babamı trafik kazasında kaybettim. Çok fazla takıyordum artık kabul ettim ya da affettim bilmiyorum. Çok isyankardım. Saçma sapan sinirleniyordum, melankolik oluyordum. Çünkü düşünsene evin erkeği olarak babanı bir tek sen görebiliyorsun o esnada bilirkişi olarak babanı soruyorlar. Bana Kanıt dizisinde bir sürü ceset görüp etkilendiğimi soruyorlardı fakat onun makyaj olduğunu biliyorum ben ama gerçek cesetle karşılaşınca çok başka bir şey oluyor hele ki o senin çok yakınınsa babansa aklından çıkaramıyorsun"