Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın adının nereden geldiğini Hülya Koçyiğit açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Akşam'dan Yasemin İlan'a özel açıklamalarda bulunan Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit, Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın isminin nereden geldiğini açıkladı. Koçyiğit, '' Eskiden biz tüm yazı Kuşadası'nda geçirirdik. Orada ben Neslişah Sultanla tanışmış, ona hayran olmuştum. Sohbet ettikten sonra ona 'ilk torunuma sizin isminizi verebilir miyim' diye sordum. O da, ''Tabiki ama biraz ağır olacak. Benim hayatımı şöyle bir düşünürseniz ağır olacaktır'' dedi. Ben yine de o ismi koymak istediğimi söyledim.'' dedi.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Hülya Koçyiğit, Akşam'dan Yasemin İlan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle yanıt verdi.

Hülya Koçyiğit, kendisine yöneltilen "Aslışah oğluna Cem adını verdi, siz torunlarınızın isimleri konulurken müdahale ediyor musunuz? Neden Cem ismini tercih ettiler acaba?" sorusuna yanıt verirken "Aslışah"ın adının da nereden geldiğini açıkladı.

Çağla Şıkel'den Best Model ve Erkan Özerman hakkında açıklama

Hülya Koçyiğit, şunları söyledi: "Müdahale etmek değil de sorarlar her zaman fikrimi. Cem adını vermeyi düşündüklerini dile getirdiklerinde bu ismi çok beğendiğimi, uygun olacağını söyledim. Cem ismi, toplayan bir araya getiren manasında çok güzel bir isim. Tarih boyunca da bütün Cemler gözümün önüne geldi hepsi de başarılı insanlarmış. İsmin karakteri etkilediğine inanıyorum.

Beren Saat'in yeni hali hayranlarını ikiye böldü

NESLİŞAH ALKOÇLAR'IN ADININ NEREDEN GELDİĞİNİ AÇIKLADI

Eskiden biz tüm yazı Kuşadası'nda geçirirdik. Orada ben Neslişah Sultanla tanışmış, ona hayran olmuştum. Sohbet ettikten sonra ona 'ilk torunuma sizin isminizi verebilir miyim' diye sordum. O da, "Tabiki ama biraz ağır olacak. Benim hayatımı şöyle bir düşünürseniz ağır olacaktır" dedi. Ben yine de o ismi koymak istediğimi söyledim. Aslışah doğduğunda da adını Aslı koyacaklardı, ben 'Gülşah, Neslişah, Aslışah' diye uygun olsun istedim. Şimdi Aslışah bazen bana takılıyor, 'Anneanne benim adım biraz uyduruk değil mi?' diyor, şakalaşıyoruz onunla bu konuda."

Buse Varol ve Alişan'dan boşanma iddialarının ardından jet paylaşım

İsmail Balaban ve Survivor İlayda Şeker aşkını ilan etti

Tanıtımı yapılıp yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları ayaklandı