Engin Altan Düzyatan'dan ters köşe! Diriliş Ertuğrul'daki halini özletmeyecek!

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Bey rolüyle gönüllere taht kurmuştu. Düzyatan bu sezon Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynamıştı. Sevilen oyuncu sezon finalinden hemen önce diziye veda etmişti. Yaşanan bu ayrılık sonrası Engin Altan Düzyatan'ın yeni sezonda yine tarihi bir yapımda rol alacağı kulislerde sık sık iddia edilir oldu.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan sezon finali öncesi diziye veda eden isim olmuştu. Ünlü oyuncunun vedası sonrası hangi projede yer alacağı hayranları tarafından merak ediliyordu. Özellikle son günlerde kulislerde Engin Altan Düzyatan'ın yeni bir tarihi projede yer alacağı iddia edili. Bu iddialar dizinin sıkı takipçilerini heyecanlandırdı.

YENİ TARİHİ DİZİYLE GELİYOR İDDİASI

Kulislerde Engin Altan Düzyatan'ın yeni sezonda yine tarihi bir yapımda rol alacağı, hatta bu yapımın Bozdağ Yapım imzalı Destan dizisi olacağı bile iddia edildi. Ancak bu iddialar için resmi bir açıklama yapılmadığını da ifade edelim.

ERKEN VEDASI ÇOK KONUŞULDU

TV100 Magazin Hattı'na açıklamalarda bulunan Engin Altan Düzyatan; hikaye gereği de, oynamış olduğu Oruç Reis'in erken öldüğünü ve bu yüzden zamanında gerçekleşen bir ayrılık olduğunu belirtti.

REHBER DİZİSİYLE ANLAŞMIŞTI

Öte yandan ünlü oyuncunun Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği Rehber dizisiyle el sıkıştığı konuşuluyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Rehber dizisi şimdilik rafa kaldırıldı.

BARBAROSLAR'A VEDA ETMİŞTİ

Ertuğrul Gazi'den sonra Oruç Reis karakteriyle Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda isminden söz ettiren Engin Altan Düzyatan diziye son bölümlerde etmişti.