En sonunda bu da oldu! Çarşı pazar karışacak! Bir Zamanlar Çukurova'da vedalar bitmek bilmiyor!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 4 yıldır atv ekranlarında sürdürdüğü macerası sona erecek. Dizinin final tarihi için geri sayım başladı. Bir Zamanlar Çukurova'da iki sezondur bomba ayrılıklar peş peşe yaşanmıştı. Dizinin geçen hafta yayınlanan 139. bölümünde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol diziye veda etti. Son konuşulan iddialara göre, Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'un da diziye final öncesi veda edeceği konuşulmaya başlandı.

Ekranlara veda edecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bomba bir ayrılık yaşandı. Final için gün sayan diziden bir başrol oyuncusu daha ayrıldı. İki sezondur Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Murat Ünalmış, Hande Soral, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Selin Genç ve Selin Yeninci gibi önemli isimlerle yollarını ayıran diziden son olarak Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol da ayrıldı. Öte yandan Hilal Altınbilek'in final öncesi veda edeceği iddialar arasında.

İBRAHİM ÇELİKKOL VEDA ETTİ

Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol diziye veda etti.

ŞOK GELİŞME

Final öncesi Hilal Altınbilek'in diziye veda edeceği iddia edildi. Ancak bu iddiaların doğru olup olmadığı yeni bölümde netleşecek.

FİNAL YAPIYOR

10 önemli isimle yolunu ayıran diziyle ilgili önemli bir karar alındı. Dizi 141. bölümüyle ekranlara veda edecek.

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982'de dünyaya geldi. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı.

Oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde "Başkomiser Şamil Baturay" rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı.

Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan İffet adlı dizide başrolde "Cemil" karakterini canlandırdı.