Emre'ye Vatan Şaşmaz'lı tehdit

Boşanmaktan vazgeçtiği eşi Yağmur Aşık’ın bir erkekle görüntülenmesinden sonra yeniden mahkemeye giden Emre Aşık, tehdit edildiğini söyledi. Korunma talebinde bulundu. 

1

Neslihan KESKİN

Eski milli futbolcu Emre Aşık, 7 yıllık eşi Yağmur Aşık’a ikinci kez dava açtı. Geçen hafta bir erkekle yakalanan eşi Yağmur Aşık’a boşanma ve zina davası açan Emre Aşık, bu kez eşinden çocukların velayetini ve 100 bin TL tazminat istedi. 

EŞİM BENİ DOLANDIRDI 

Futbolcu, Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, korunma talep etti. Mahkeme, Emre Aşık’ı haklı bularak, 1 ay süreyle koruma kararı verdi. Emre Aşık, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "İkinci boşanma davasını açınca, bana tehdit içerikli mesajlar atmıştır. İş yerini basan Yağmur Aşık, 'Sonun Vatan Şaşmaz gibi olacak, yarın seni öldüreceğim' demiştir. Ardından eve gidip çocukları da kaçıracağını söyledi. Boşanmamıza ve 3 çocuğun velayetinin bana verilmesini istiyorum" dedi. Sunucu Vatan Şaşmaz, 2017 yılında kız arkadaşı Filiz Aker tarafından bir otel odasında öldürülmüştü. 

BENİ FETÖCÜ İLAN ETTİ, DOLANDIRDI

Yağmur Aşık'ın kendisini FETÖ'cü ilan ettiğini söyleyen Emre Aşık, sözlerine şöyle devam etti: "'Kocam Emre FETÖ’cü' diye açıklama yapmıştır. Bu olayda basına yansımıştır. Adım maalesef FETÖ örgütüyle yan yana anılmıştır. Geçen yıl hesaplara baktığım-da da eşimin beni dolandırdığını, para sakladığını öğrendim."