Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i Orçun Kaptan çok değişti... Son halini görenler 'Yıllar yaşlandırmış' dedi

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Arda Kural, Seda Akman ve Ufuk Özkan'ın rol aldığı Emret Komutanım dizisi yayınladığı dönem ilgiyle takip ediliyordu. Emret Komutanım oyuncuları yıllar içindeki değişimleri ile gündeme geliyor. Emret Komutanım'da Kerim Asteğmen karakterine hayat vermiş olan Orçun Kaptan'ın son hali gündem oldu. Orçun Kaptan'ın saçlarının ve sakallarının beyazladığı görüldü.

Bir döneme damgasını vuran ve tekrar bölümleri de ilgiyle izlenen Emret Komutanım dizisinde Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Arda Kural, Seda Akman ve Ufuk Özkan gibi isimler rol alıyordu. Replikleri ve karakterleri sevilen Emret Komutanım dizisinin oyuncuları da son halleri ile adından söz ettiriyor.

Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan da değişimiyle şaşırtan isimlerden biri oldu. Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinin final yapmasının ardından Geniş Aile, Sağ Salim, Hükümet Kadın, Her şey Yolunda Merkez gibi projelerde boy gösterdi.

EMRET KOMUTANIM'IN KERİM ASTEĞMEN'İ ORÇUN KAPTAN'IN SON HALİ

Emret Komutanım'da hayat verdiği Kerim Asteğmen karakteri ile hafızalarda yer edinen Orçun Kaptan'ın saçlarına ve sakallarına beyaz düştüğü görüldü. İşte Orçun Kaptan'ın son hali;