Emre Kınay ile Emine Ün'ün kızı Duru 18 yaşına girdi: Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep

Emine Ün ile Emre Kınay'ın evliliğinden dünyaya gelen kızları Duru 18'inci yaşına bastı. Emre Kınay kızının doğum gününü ''Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep. Seni çok seviyorum'' sözleri ile Emine Ün de ''Benim çiçeğim, hayatımın anlamı, iyi kim… Varlığına şükrettiğim...'' sözleri ile kutladı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü ismin paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu.

2003 yılında nikah masasına oturan Emine Ün ile Emre Kınay, 2009'da boşanarak yollarını ayırdı. Emine Ün ile Emre Kınay'ın bu evliliğinden Duru adını verdikleri kızları dünyaya geldi. İkilinin kızı Duru 18 yaşına girdi.

Ün, kızının doğum gününü "Benim çiçeğim, hayatımın anlamı, iyi kim... Varlığına şükrettiğim... Benim güzel kızım seni çok seviyorum. Kalbinden geçen en güzel dileklerinin gerçek olduğu harika yaşların olsun. Hep sağlıkla hep neşeli bir ömür diliyorum. İyi ki doğdun" sözleri ile kutladı.

Kınay da "Benim küçük kızım büyüdü bugün 18 yaşında. Nefes alma sebebim, mücadelemin kaynağı... Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep. Seni çok seviyorum aşkım kızım. Doğum günün kutlu olsun her şeyim" mesajını yayınladı.