Emre Kaya'dan arabesk konser serisi

Emre Kaya, arabesk şarkılar projesi kapsamında konser serilere başladı. Ünlü şarkıcı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İstanbul Kağıthane'de ve Burdur Tefenni'de sahne aldı.

DHA

Emre Kaya 'Usta Şarkılar' serisiyle konserden konsere koşuyor. Arabesk şarkıları ile gündemde olan Emre Kaya, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Hasbahçe'deki Gençlik Konseri ardından Burdur Tefenni Belediyesi'nin Gençlik Festivali'nde sahne aldı.

Şarkıcı, konser serisi kapsamında eserlerini sevenleri ile hep bir ağızdan şarkılarını seslendirdi. 20 arabesk eserden oluşan Usta Şarkıları seslendiren Kaya, sahnede hayranlarının coşku dolu alkışlarıyla hem coştu hem de coşturdu.

EMRE KAYA'DAN KONSERLER SERİSİ

Mayıs ayı ile birlikte Sakarya'da başlattığı konserler serisini Antalya, Bodrum ve İstanbul arasında sürdüren ünlü sanatçı, Kağıthane ve Tefenni'deki gençlik konserlerinin ardından Kocaeli Festivali'nde sahne aldı.

Ünlü popçu, 25 Mayıs Çarşamba günü Tokat'ta Bahar Şenliği, 28 Mayıs'ta Bodrum Varyete, 29 Mayıs'ta Sakarya Hentbol şampiyonasını şarkılarıyla şenlendirecek. 4 Haziran'da bu kez Hollanda Samata'da sevenleriyle buluşacak olan Emre Kaya, konserler serisini sonbahara kadar sürdürecek.