Emre Karayel'den çocuk açıklaması: Olmayanlara tavsiye ederim

Ünlü oyuncu Emre Karayel Etiler'deki bir mekandan eşiyle birlikte çıkarken görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden çiçeği burnunda baba Emre Karayel, çocuk tavsiyesinde bulundu. Karayel, ''Dünyanın en güzel olayı... Baba olmayanlara tavsiye ederim. Bir dakika bile düşünmesinler.'' dedi.

Bir Kadın Bir Erkek dizisiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Emre Karayel ve eşi Gizem Demirci geçtiğimiz gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Otomobilini beklediği sırada basın mensuplarıyla sohbet eden Karayel, "Yaz çok güzel geçti. Hem çalıştık hem de tatil yaptık" ifadelerini kullandı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Geçtiğimiz yıl ocak ayında "Can" adını verdikleri bebeklerini kucağına alan Emre Karayel, muhabirlerin "Baba olmak nasıl hissettiriyor size?" sorusuna yanıt verdi.

Oyuncu, "Müthiş bir duygu, tarif edemem. Dünyanın en güzel olayı... Baba olmayanlara tavsiye ederim. Bir dakika bile düşünmesinler. Tabii ki zorlukları var ancak tatlı zorluklar bunlar. Mesala sabah saat 06.00'da "Baba" diye uyandırması zorluyor haliyle ama sağ olsun hanım genelde uykusuz kalıyor. Ben uyuyorum vallahi" şeklinde konuştu.