Emrah'tan o videolara erişim engeli! Küçük Emrah filmlerinin repliğiydi

Şarkıcı Emrah, yıllar önce rol aldığı reklam filminde geçen 'Emrah koş arabanı çiziyorlar' repliğinin küfre çevrildiğini belirterek söz konusu videoların kaldırılması talebinde bulundu. Mahkeme Emrah'ın talebini kabul etti.

'Küçük Emrah' olarak yıllarca Yeşilçam filmlerinde rol alan şarkıcı Emrah Erdoğan İpek, yıllar önce rol aldığı reklam filminde geçen 'Emrah koş arabanı çiziyorlar' repliğinin montajla küfre çevrildiğini belirtip kaldırılması için talepte bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; hakimliğe sunulan dilekçede reklam filmindeki sözlerin art niyetli kişiler tarafından montajlanıp yayınlanmaya başladığı belirtildi.

Söz konusu videolar ile Emrah'ın anne hassasiyetinin de kırılmaya çalışıldığı ifadeleri yer aldı. Aynı zamanda toplumda anne kavramına olan düşkünlüğün de yer altına alınmaya çalışıldığı ifade edildi.

MAHKEME TALEBİ KABUL ETTİ

Talebi inceleyen hakimlik, söz konusu videolarda ağır hakaret içeren sözler bulunduğunu belirledi ve şarkıcı Emrah'ın talebini kabul etti. Montaj edilen söz konusu videoların erişime engellenmesine karar verildi.