Emir Sarıgül ile evleneceği konuşulan Buket Aydın'dan şaşırtan karar!

Bir dönem Kanal D Ana Haber sunuculuğunu yapan Buket Aydın 2013 yılında evlendiği Erce Baykal ile 13 Mayıs 2020 yollarını ayırmıştı. Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile 1 yıldır ilişkilerini sürdüren ve evlilik yolunda olan çiften şaşırtan haber geldi. Edinilen bilgiye göre Buket Aydın, kariyerinin olumsuz etkilenmemesi için ilişkisini sonlandırdı.

Sunucu ve gazeteci Buket Aydın ve Emir Sarıgül ilişkilerini sonlandırdı. NTV, Kanal D ve CNN Türk gibi kanallarda sunuculuk ve program yapan Buket Aydın kariyeri ile ilgili önemli bir karar aldı. İddiaya göre Emir Sarıgül'ün 'Çalışma, gel hemen evlenelim' baskılarından rahatsız olan Aydın, kariyerinin olumsuz etkilenmemesi için ilişkisini sonlandırdı.

DÖNÜŞ YOK, KESİN BİTTİ

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarıgül'ün 'Çalışma, gel hemen evlenelim' baskılarına dayanamayan Aydın, ilişkiye son noktayı koydu. Aydın'ın yakın çevresine 'Kariyerim olumsuz etkileniyor. Bu ilişki beni magazinin içine çekiyor. İşimi bırakmak istemiyorum. Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık' ifadelerini kullandığı öğrenildi.