Emine Ün kızıyla ilgili konuştu: Oyuncu olmayacak

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Emine Ün, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Emine Ün, ''Duru'nun babası Emre Kınay da sizin gibi oyuncu... Kızınız da oyuncu olur mu?'' sorusuna cevap verdi. Ün, ''Kızımın son senesi, üniversiteye gidecek. Oyunculuğa sıcak bakmıyor. İyi yapımlardan teklif geldi ama hiç istemedi. Farklı yönde ilerlemek istiyor. Annesi ve babası olarak ne isterse arkasındayız'' şeklinde konuştu.

Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Emine Ün, basın mensupları ile sohbet etti. Ekranlara ara verip tiyatro sahnelerine yönelen Emine Ün, keyifli halleri ile dikkat çekti.

"KIZIM OYUNCU OLMAYACAK"

Ünlü oyuncu Ün, muhabirlerin "Duru'nun babası Emre Kınay da sizin gibi oyuncu... Kızınız da oyuncu olur mu?" sorusuna, "Kızımın son senesi, üniversiteye gidecek. Yurt dışına üniversite için gidecek. Oyunculuğa sıcak bakmıyor. İyi yapımlardan teklif geldi ama hiç istemedi. Farklı yönde ilerlemek istiyor. Annesi ve babası olarak ne isterse arkasındayız" cevabını verdi.