Emine Ün kimdir, kaç yaşında? Emine Ün nereli, kardeşi kim, kiminle evli?

Oyuncu Emine Ün ihanet iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Tolga Karakaş ile evli olan ve Nisan 2021'de evliliğini sona erdiren Ün'ün çifte ihanet uğradığı ortaya çıktı. İddialara göre Emine Ün'ün eşi Tolga Karakaş eşini onun kız kardeşi Mine Ün ile aldattı. Peki, Emine Ün kimdir, kız kardeşi kim? Emine Ün eski eşi kim?

Magazin gündemi çifte ihanet iddiasıyla çalkalanıyor. Oyuncu Emine Ün eski eşi Emre Kınay ile ayrıldıktan sonra Tolga Karakaş ile nikah masasına oturmuştu. Nisan 2021 tarihinden bu yana evliliğini sonlandıran Ün'ün eski eşi tarafından ihanete uğradığı iddia edildi. Tolga Karakaş'ın eşi Emine Ün'ü kız kardeşi Mine Ün ile aldattığı haberi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Peki, Emine Ün kimdir, kaç yaşında?

EMİNE ÜN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Emine Ün 24 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası İbrahim Alkan'dır. Lise eğitimini İstanbul Etiler Lisesinden aldıktan sonra eğitim hayatına devam edemeyen Emine Ün 1992 senesinde Neşe Erberk'in ajansında modellik yapmaya başlayarak modellik için ilk adımını attı. 1994 senesinde Hey Girl dergisinde kapak kızı seçilmiştir. Can Gürzap, Levent Özdilek, Ayla Algan gibi başarılı oyunculardan ders aldı. 2000 senesinde Star TV'de yayınlanan İbrahim Tatlıses ile 'İmparator' dizisinde oynadı. 2001 senesinde Star TV'de yayınlanan Aynalı Tahir dizisinde başrol oyuncusu olarak Dalya karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıktı ve ilgiyle seyredildi.

EMİNE ÜN EŞİ KİM, KİMİNLE EVLİ?

2014 senesinde "Nazar" isimli müzik albümünü çıkardı. 2003 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Emre Kınay ile dünya evine girdiler. 2004 yılında Duru adında kızları dünyaya gelmiştir. Emine Ün, 30 Mart 2009 tarihinde Emre Kınay ile boşandı. Daha sonra 2012 senesinde iş adamı olan Tolga Karakaş ile dünya evine girdi. 24 Ağustos 2021 tarihinde annesi Müzeyyen Ün, COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti.