Emine Ün anlatırken gözyaşlarına boğuldu: Annem bana iyi ki koronavirüs bulaştırdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz yıl annesini koronavirüs nedeniyle kaybetti. Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Emine Ün, ''2 yıl boyunca biz hep anneme koronavirüs bulaştıracağız diye korkardık. Ama annem bana geçirdi. Ve iyi ki geçirmiş diyorum çünkü onun o son zamanlarını hep birlikte geçirdik. O da bana bir hediye oldu. Lütfen çok dikkat etsin herkes. Bu çok hayati bir mesele.'' dedi.

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Emine Ün, Özlem Esra Adakul'un sunuculuğunu üstlendiği Pembe Masa programının konuğu oldu. Annesini geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kaybeden Emine Ün, duygusal anlar yaşadı.

Emine Ün, şunları söyledi: "Hiçbir zaman unutamayacağım yüreğimde hep sızı olacak annem. Babam da keza öyle. Onu da çok uzak bir tarihte kaybetmedim. 3 yıl oldu. İkisinin aynı anda yok olması zaten çok garip ve enteresan geliyor. Bazen uyanıyorum sanki yaşıyorlarmış, varlarmış gibi. Sonra olmadığını tabi ki biliyorum ama annemin vefatının Covid-19 olacağı hiç aklıma gelmemişti. İnsanlar aslında şunu düşünmeliler, 'Benim de başıma gelebilir.' Bunu demek gerekiyor. Sadece televizyonda seyrederken başkalarının başına gelebileceğini düşünmezsek, gerçekten bunu anlamaya çalışırsak, kendi hayatımızın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsak.

Hele böyle bir pandemi sürecinde başkalarının da hayatını tehlikeye atmamak adına çok hassas davranmamız gerekiyor. 2 yıl boyunca biz hep 'anneme Koronavirüs bulaştıracağız' diye korkardık. Ama annem bana geçirdi. Ve 'iyi ki geçirmiş' diyorum çünkü onun o son zamanlarını hep birlikte geçirdik. O da bana bir hediye oldu. Lütfen çok dikkat etsin herkes. Bu çok hayati bir mesele."