Emily in Paris'in yıldızı Lily Collins'in lüks otelde eşyalarını çalan hırsızın kimliği tespit edildi

Netflix'te yayınlanan Emily in Paris dizisiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Lily Collins geçtiğimiz günlerde konakladığı lüks otelde binlerce dola değerindeki kişisel eşyaları çalındı. Alyansı, nişan yüzüğü ve bazı elektronik eşyaları çalınan Lily Collins'in şikâyetinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri tarafından hırsızın kimliğini tespit edildi.

Dünyaca ünlü oyuncu Lily Collins, Hollywood'un batısındaki bir otelde spa günü yaptı. "Emily in Paris" dizisiyle hafızalarda yer edinen güzel oyuncu Lily Collins'in spaya gitmeden önce depoya yüzüklerini ve elektronik eşyalarını koydu. Collins, eşyalarının kaybolduğunu bildirdi. Los Angeles İlçe Şerif Departmanı ise zorla içeri girildiğine dair bir iz olmadığını açıkladı. Hırsızlık olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

TMZ'ye konuşan emniyet kaynakları, Lily Collins'in eşyalarını çalan şüphelinin kimliğinin tespit edildiğini ve LA İlçesi Şerif Departmanı'nın hırsızın yakalanması için halktan yardım istediğini söyledi.

Andreea Catalina Rosca'nın, "Emily Paris'te" yıldızının alyansı, nişan yüzüğü ve bazı elektronik eşyaları da dahil olmak üzere eşyalarını çaldığı iddia edilen zanlı olduğu ortaya çıktı. Bir otelin spa ve yoga stüdyosundaki dolaplardan mücevher ve kredi kartlarının çıkarılması ve çalınan eşyaların sahte kimlik oluşturmak ve 67 bin doların üzerinde mücevher satın almak için kullanılmasıyla ilgili olarak Rosca'nın tutuklanması için aktif bir tutuklama emri çıktı.

İddia edilen suç soruşturmalarıyla meşgul olan kadın aynı zamanda "Nicole Morri" adı altında sahte bir Washington Eyaleti kimlik kartı da taşıyor. Romanya Organize Hırsızlık Gruplarıyla bağlantıları nedeniyle benzer suçların işlendiği eyaletleri gezdiği biliniyor. Onun nerede olduğuna dair bilgisi olan herkesin Batı Hollywood Şerif İstasyonuyla iletişime geçmesi isteniyor.