Emel Sayın'ın kız kardeşi Fatoş Sayın vefat etti

Usta sanatçı Emel Sayın'ın kız kardeşi Fatoş Sayın vefat etti. Bir süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın'ın vefatıyla yıkılan Emel Sayın, üzüntüsünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerinden sevenlerine de aktardı. Sayın, ''Ne desem yetmiyor'' yorumunu kullandı. Birçok ünlü isimden de usta sanatçıya baş sağlığı mesajları geldi.

Emel Sayın'ın kız kardeşi Fatoş Sayın bir süredir sağlık nedeniyle tedavi görüyordu. Usta sanatçı Emel Sayın'ın daha önce, "Kardeşim hasta. İlk kez size açıklıyorum. Onun biraz üzüntüsü var üzerimde. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek. 1-2 aydır tedavi görüyor" sözleri ile bahsettiği kız kardeşi Fatoş Sayın, vefat etti. Kardeş acısıyla sarsılan Emel Sayın, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

EMEL SAYIN'IN KARDEŞ ACISI

Usta sanatçı paylaşımında, "Canımın içi, bir tanecik kardeşim benim. Ne desem yetmiyor. Nurlar içerisinde huzurla uyu inşaAllah. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı. Deniz Seki, Arzum Onan, Nilgün Belgün gibi isimler hemen baş sağlığı mesajlarını paylaştılar.

Usta sanatçının bir diğer kız kardeşi Hülya Sayın 2001, ablası Şenel Sayın ise 2009'da vefat etmişti. Sayın'ın annesi Suat Sayın ise 2014 yılında vefat etmişti.