Emel Sayın'dan estetik itirafı! Bu sözler çok konuşulur

Şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın, konuk olduğu programda hakkında bilinmeyenleri anlattı. ''Estetiğe karşı mısınız?'' sorusuna yanıt veren Emel Sayın, itirafta bulundu. Sayın, ''Nazara çok inanırım. İtiraf ediyorum botoks yaptırıyorum. Başka bir şey yaptıramıyorum, korkuyorum.'' şeklinde konuştu.

Yeşilçam'da birçok filmde rol almış olan güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Emel Sayın, TRT Radyo1'de 'Kum Saati' adlı programa konuk oldu. Özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın, estetiğe karşı olmadığını ifade etti.

EMEL SAYIN'DAN ESTETİK İTİRAFI

Sayın, "Estetiğe karşı mısınız?" sorusuna, "Nazara çok inanırım. İtiraf ediyorum botoks yaptırıyorum. Başka bir şey yaptıramıyorum, korkuyorum. Hatta bir gün tam kararımı verdim, doktordan randevu alıp gittim. Doktor yapacaklarını anlattıktan sonra arkama bakmadan kaçtım. Sonra doktorumu arayıp özür diledim." yanıtını verdi.

Emel Sayın, "Çok yakında bilinmeyenleri ve hayatımı anlattığım kitabım yayınlanacak. Kitabım hazırlık aşamasında, eski günleri anlattıkça tekrar o günleri yaşıyorum. Zaman zaman tatlı anılar, üzüntüler, hüzünler, hayal kırıklıkları, mutluluklar... Hepsinin bir arada olduğu bir yaşam" diyerek kitabı hakkında bilgi de verdi.