Emel Sayın ve Coşkun Sabah'tan muhteşem düet

Şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın, önceki akşam Başakşehir'de yeni kültür sanat sezonunda sahne aldı. Konserin ilerleyen dakikalarında konuklar arasında bulunan usta sanatçı Coşkun Sabah, sahneye çıktı. Sayın ve Coşkun Sabah, ''Anılar'' şarkısını seslendirdi.

DHA

Başakşehir'de yeni kültür sanat sezonu Emel Sayın'ın verdiği konserle başladı. Emel Sayın ve Coşkun Sabah düet yaptı.

Başakşehir Belediyesi'nin ilçe sakinleri için hazırladığı 2022-2023 kültür sanat sezonu, sevilen sanatçı Emel Sayın'ın Başakşehir Kültür Sanat Merkezi'nde verdiği konserle başladı. Konsere Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun yanı sıra binlerce Başakşehir ilçe sakini sanatsever katıldı.

EMEL SAYIN VE COŞKUN SABAH'TAN DÜET

Emel Sayın konserinin ilerleyen dakikalarında konuklar arasında bulunan usta sanatçı Coşkun Sabah, sahneye çıktı. Bir süre sohbet edip anılarını tazeleyen ikili, "Anılar" şarkısını birlikte seslendirdi.

Başakşehir Belediyesi'nin 100. Yıl Kültür ve Sanat Sezonu'nda birçok etkinliğe yer verilecek. Etkinlikler kapsamında yetişkin ve çocuk tiyatroları, konserler, söyleşiler ve birçok alanda uzman isimlerle atölyeler düzenlenecek.