Emel Sayın: ''60 yılını sanata adamış bir sanatçı olarak gurur ve onur duyuyorum''

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nde Müzik alanında büyük ödüle sanatçı Emel Sayın değer görüldü. Açıklamada bulunan Emel Sayın, almış olduğu Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nde Müzik alanında büyük ödül için, ''Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülünü aldığım için çok mutluyum. 60 yılını sanata adamış bir sanatçı olarak gurur ve onur duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Emel Sayın Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nde Müzik alanında büyük ödüle değer görüldü. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emel Sayın, almış olduğu Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nde Müzik alanında büyük ödül için şu açıklamada bulundu:

"Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülünü aldığım için çok mutluyum. 60 yılını sanata adamış bir sanatçı olarak gurur ve onur duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. Dinleyicilerimle birlikte şarkılar vesilesiyle bir ömrü paylaştık. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Onlara en içten sevgi ve teşekkürlerimi iletiyorum."