Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan: Bu güne kadar internet mi vardı?

Kanal 7'de ekrana getirilen günlük dizi olarak izleyici karşısına çıkan Emanet dizisinde Yaman karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Halil İbrahim Ceyhan, Armağan Çağlayan'ın programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu, sorulan sorulara verdiği samimi yanıtlarla dikkat çekti.

Emanet dizi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Birbirinden çarpıcı açıklamalara yer veren Halil İbrahim Ceyhan, "İnternet olmadan yapamam demek 'normal' midir?" sorusuna verdiği "İnsanlar yerini biliyordu, ne konuşacağını biliyordu, nerede oturup kalkacağını biliyordu. Ama şimdi 'internet' girdiği zaman birçok yozlaşmayı da açtı aslında benim açımdan." yanıtı ile dikkat çekti.

"İNTERNET YOZLAŞMAYI AÇTI"

"İnternet olmadan yapamam demek 'normal' midir?" sorusunu yanıtlayan Halil İbrahim Ceyhan, şunları söyledi:

"Bu güne kadar internet mi vardı? Kitap çok okunuyordu, aileyle çok fazla vakit geçiriliyordu, kültürel alışveriş çok daha fazlaydı. Yani insanlar yerini biliyordu, ne konuşacağını biliyordu, nerede oturup kalkacağını biliyordu. Ama şimdi 'internet' girdiği zaman birçok yozlaşmayı da açtı aslında benim açımdan. Yeğenlerim var benim, baya tabletlerle, telefonlarla... Ben sokakta oynardım bu çocukluğumuzu zenginleştirdi. Hayal gücünüzü yükseltiyor, çocukluğunuzu zenginleştiriyor. Büyük küçüğünü küçük büyüğünü biliyor. Ama şu anda baktığınızda herkes tablette. Mesela biz büyüğümüz odaya girdiği zaman ayağa kalkardık. Şimdi çocukların oturma pozisyonları değişik, bir şekilde ne olduğunun bile farkında değil tabletteler yani"