Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu yeni rolüne hızla geçiş yaptı!

Sıla Türkoğlu yeni rolüne hızla geçiş yaptı! Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren ve Sıla Türkoğlu diziyle dikkatleri üzerine çekmişti. Dizinin sezon finaline doğru yapımdan apar topar ayrılan oyuncu yeni dizisiyle yeniden ekrana gelecek. Oyuncu Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ile başarılı bir partnerlik süreci geçirmişti. Yeni dizisinin çekimlerine başlayan Türkoğlu'nun hayranları da en az onun kadar heyecanlı.

İlk oyunculuk deneyimini Ağlama Anne dizisiyle yapan oyuncu daha sonra Yemin dizisinde Suna karakterine ve Kanal 7'de yayımlanan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Oyuncu Emanet dizisinin sezon finaline doğru aniden yapımdan ayrılma kararı aldı. Oyuncu sette yaşadığı problemlerle gündeme gelmişti. Dizinin hikayesinde önemli bir yer alan oyuncu ayrıca sezon finali çekimlerine katılmamıştı. Ama Sıla Türkoğlu ayranların sevineceği bir projeyle geri dönüyor.

EMANET DİZİSİNDEN APAR TOPAR AYRILIK!

Emanet dizisinden ayrılan oyuncu sözleşmesinin sonlandırmasını istemiş ancak yapımcı şirketle anlaşamamıştı. Hikayede önemli bir yer tutan oyuncu talebi bu sebeple kabul görmemişti.

YENİ DİZİSİ İLE GÜNDEMDE!

Sıla Türkoğlu şimdi yeni dizisi Kızılcık Şerbeti ile geliyor. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi isimler oyuncu kadrosunda olduğu yapımda Türkoğlu Doğukan Güngör ile partner olacak.

Farklı kültürlere sahip ailelerin çocukları Doğa ve Fatih'in yıldırım nikahıyla evlenmesi hikayenin başlangıç noktası olacak.

Show TV'de yayımlanacak olan dizinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.