Sıla Türkoğlu'nun yerine taze kan bulundu! Emanet yeni sezona o isimle devam edecek!

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet başrol krizini çözdü. Sıla Türkoğlu'nun sürpriz ayrılığı dizi hayranlarını şoke etmiş ve büyük bir yıkım etkisi yaratmıştı. Ani bir kararlar seti terk eden Türkoğlu ikinci sezonun final bölümü çekimlerinde de yer almadı. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Emanet dizisi yeni kadın başrol oyuncusunu buldu.

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Emanet yeni başrol oyuncusuna kavuştu. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu ani bir kararla diziden ayrılmış ve bu olay magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Büyük bir kriz haline gelen Emanet dizisinin başrol oyuncusu problemi ortadan kalktı.

EMANET YENİ BAŞROLÜNE KAVUŞTU!

Saran Medya'nın haberine göre Emanet dizisinde başrol kadın oyuncusu krizi çözüldü. Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan'ın partnerinin üçüncü sezondan itibaren Nana Stambolishvili'nin olacağı belirtildi.

Aslen Gürcistanlı olan Nana Stambolishvili oyunculuğunun yanı sıra modellik de yapıyor. Genç oyuncu hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor.

Sıla Türkoğlu'nun Emanet dizisinden ayıldıktan sonra Duy Beni isimli yeni yaz dizisinde rol alacağı iddia edilmişti. Ancak bu iddia doğru çıkmadı. Türkoğlu dizi başlamasına rağmen oyuncu kadrosunda yer almadı.