Emanet dizisi güçleniyor: Göksel Kayahan'ı da kadrosuna kattı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet'e bir oyuncu daha katıldı. Aslında manken olan Göksel Kayahan, dizide Bora karakterini canlandıracak. Genelde Hint yapımı dizileri yayınlayan Kanal 7'de, Emanet ve Yemin isimli yerli diziler çok sevildi. İki dizinin de ciddi bir izleyici ve hayran kitlesi var.

Hafta içi her akşam yayınlanan Emanet dizisi yayınlandığı ilk tarih 7 Eylül’den bu yana izleyici tarafından büyük bir ilgi görüyor. Türk halkı tarafından sevilen ve benimsenen hikâyesiyle iyi reytingler alan dizi Kanal7’nin ikinci yerli yapımı. Karamel Yapım imzalı dizinin kadrosuna aslında manken olan ve daha önce oyunculuk yapmış Göksel Kayahan katılıyor.

Genç oyuncu daha önce ‘Adı Mutluluk’, ‘Evli ve Öfkeli’ gibi dizilerde oynadı.

GÖKSEL KAYAHAN KİMDİR?

3 Ekim 1995 doğumlu Göksel Kayahan 26 yaşındadır. Okan Üniversitesi Spor Yönetimi bölümü mezunu olan genç oyuncu Göksel Kayahan spor eğitmeni olmak yerine oyuncu olmaya karar vermiş ve hayallerinin peşinde koşmak için oyunculuk/mankenlik eğitimi almıştır. Daha önce küçük rollerde Adı Mutluluk ve Evli ve Öfkeli gibi dizilerinde yer alan Göksel Kayahan, Emanet dizisinde hayat vereceği Bora karakteri ile oyunculuk kariyerine ciddi bir adım daha atacak.