Elon Musk ile Steve Jobs'ın imzaları açık artırmada satılıyor

Teknoloji alanında yaptıkları yenilikler ile adından söz ettirmeyi başaran Elon Musk ile Steve Jobs'ın imzaları açık artırmaya çıktı. Elon Musk ile Steve Jobs'ın imzalarının çıktığı açık artırma 21 Mart'a kadar sürecek.

ABD'de bir müzayede şirketi Steve Jobs'ın imzalı sinema bileti ve Elon Musk'ın SpaceX kartvizitine atılmış imzasını açık artırmaya çıkardı.

Habertürk'te yer alan habere göre; 2011'de hayatını kaybeden Apple'ın kurucusu Jobs'ın imzası, 2003'te 'Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti' filmi biletinin üzerine atılmış. Bir hayranının imzasını istemek için filmin sonuna kadar beklediği Jobs, elinde bir kağıt parçası olmadığı için imzalamak için kendi sinema biletini çıkarıp imzalamış.

Elon Musk'ın ise kurucusu olduğu SpaceX şirketine ait kartvizitindeki siyah keçeli kalemle atılan imzası, uzay araştırmalarının öncesinde tarihi bir parça niteliğinde.

Jobs'ın imzası 8 bin dolara açık artırmaya çıkarılırken, Musk'ın imzalı kartviziti 2 bin 500 dolara satışa çıkarıldı. Açık artırma 21 Mart'a kadar sürecek.