Elkızı'nın Harun'u İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Elkızı'nın Harun'u İsmail Ege Şaşmaz hakkında araştırmalar yapılıyor. Dün akşam ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkan yapımda yer alan karakterler izleyici tarafından merak edildi. Güneşi Beklerken dizisinde Barış karakteriyle ünlenen Elkızı'nın Harun'u İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

İsmail Ege Şaşmaz, yeni dizi Elkızı'nda Harun karakterine hayat veriyor. Fox Tv'de yayınlanacak olan yapım şimdiden merak konusu oldu. Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Elkızı'nın Harun'u İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

ELKIZI'NIN HARUN'U KİMDİR?

Yakışıklılığının ve kadınlar üzerinde bıraktığı etkinin farkındadır. Bu özelliklerini isteklerini elde etmek için kullanmaktan çekinmez. Geleneksel erkek kodlarına sahip değildir. Kadının paralı olması onu rahatsız etmez aksine bunu bir avantaj olarak görür. Ama sırf parası var diye de çirkin bir kadınla birliktelik yaşamaz.

Ezo, şimdiye kadar karşısına çıkan kadınlardan çok farklıdır. Tarzı, konuşması, giyimi Harun'a hiç uygun olmasa da, genç kız garip bir biçimde ilgisini çeker

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz 25 Kasım 1993 yılında Manisa'da doğmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile yaşadı.[kaynak belirtilmeli]Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini canlandırarak adım attı.

Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu, 2015 yılında Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçti. 2015 yılında yayımlanan Günebakan dizisinde Rüzgâr adlı karakteri canlandırdı. 2016 yılında FOX'ta yayımlanan Aşk Yalanı Sever adlı dizide Serdar karakterini canlandırdı. Aşk Yalanı Sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara verdi.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018 yılında Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. 2020 yılından itibaren FOX'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide Kaan Karadağ adlı karaktere hayat vermiştir. Günümüzde yine 2020 yılından 2021'e kadar TRT 1'deki Uyanış: Büyük Selçuklu isimli dizide Faysal adlı karakteri canlandırmıştır.

Elkızı'nın Cavidan'ı Perihan Savaş kimdir? Perihan Savaş kaç yaşında, nereli, kaç kez evlendi?

Elkızı'nın Ezo'su Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci kaç yaşında, aslen nereli?