Elkızı konusu ne, oyuncuları kimler? Elkızı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor?

Fox TV ekranında yayınlanmak üzere hazırlıkları süren Elkızı dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tüm dizi takipçileri Elkızı dizisi ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin tanıtımları ilgi odağı oldu. İşte yeni hakkında tüm merak edilenler...

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Elkızı'nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. Elkızı dizisinin yayınlanan tanıtımları büyük ilgi gördü. Elkızı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? Elkızı konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...


ELKIZI NEREDE ÇEKİLİYOR, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri yakın zaman önce başlayan FOX'un yeni dizisi Elkızı'ndan ilk kareler geldi. Muğla'nın Ula bölgesinde çekimleri devam eden dizi, yakında ekran yolculuğuna başlayacak.

ELKIZI KONUSU NE?

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Elkızı'nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. Elkızı; çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor.

ELKIZI OYUNCULARI KİMLER?

Ezo'nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.