Elini taşın altına koydu… Aleyna Tilki meslektaşlarına yardımcı olmak için harekete geçti

Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan genç popçu Aleyna Tilki, koronavirüs pandemisi nedeniyle çalışamayan müzisyenler için Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu. Müzisyenler için proje başlatacağını duyuran genç popçu, alkış topladı.

Çıkardığı İngilizce şarkı ile dünya listelerine giriş yapan şimdilerde Exxen'de yayınlanan Cemal Can Canseven ile başrollerini paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan Aleyna Tilki, pandemi nedeniyle çalışamayan müzisyenler için harekete geçti.

Twitter hesabından paylaşım yapan genç popçu şu ifadeleri kullandı: 'Ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bir proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz'

Yeni bir paylaşım yaparak projesi için hazırlıklara başladığını duyuran Tilki, 'Yasal taraflarını, izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda' dedi.