Elinde ses kayıtları var mı? İrem Derici'den Cem Belevi açıklaması: Ailem ve arkadaşlarım için susuyorum!

Cem Belevi tarafından ikinci kez ihanete uğrayan ünlü popçu İrem Derici, yeni açıklamalarda bulundu. Elinde Cem Belevi'nin ses kayıtları olduğunu söylemesi ile gündeme gelen İrem Derici, ''Elimde olan bir şeyleri paylaşmıyorsam, çalışma arkadaşlarım ve ailemin ricasıyla susuyorum. Yoksa beni kimse susturamaz!'' dedi.

Geçtiğimiz akşam İstanbul'da hayranları ile bir araya gelen İrem Derici, konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. İrem Derici, "Yeni şarkımız 'Ara Sıra' çok iyi gidiyor. İkinci haftadayız. Güzel tepkiler alıyor. Benim bir tık tarzımın dışında olduğu için alışma süreci olacaktır." dedi.

"AİLEM VE ARKADAŞLARIM İÇİN SUSUYORUM"

Cem Belevi tarafından ikinci kez ihanete uğraması ile zor güler geçiren İrem Derici, konuyla ilgili sorulara cevap verdi. Derici, şunları söyledi:

"Bu son konuşmamız olsun. Daha fazla devam etmesini istemiyorum. Benim kalbim böyle mevzular için biraz minnoş. Ama elimde olan bir şeyleri paylaşmıyorsam, çalışma arkadaşlarım ve ailemin ricasıyla susuyorum. Yoksa beni herkes tanır, beni kimse susturamaz."