Elimiz Mahkum filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Bu akşam saat 21:45'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Elimiz Mahkum filmi 2017 yılında vizyona girmişti. Özer Kızıltan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Melis Babadağ, İlker Kızmaz, Ferdi Sancar ve Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor.

Elimiz Mahkum filmi bu akşam saat 21:45'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile bulaşacak. Yönetmenliğini Özer Kızıltan’ın yaptığı film izleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak. 2017 yılında vizyona giren filmin konusu şöyle; bir sabah cinayet zanlısı olarak uyanan Orhan hafızasını kaybetmiştir, yanında ise yeni tanıştığı bir kadınla beraber tüm olaylar zincirini çözmek ve kurtulmak zorundadır!

ELİMİZ MAHKUM NEREDE ÇEKİLDİ?

Elimiz Mahkum filminin sahneleri İstanbul’da çekildi.

FİLMİN KONUSU NE?

Bir sabah cinayet zanlısı olarak uyanan Orhan hafızasını kaybetmiştir, yanında ise yeni tanıştığı bir kadınla beraber tüm olaylar zincirini çözmek ve kurtulmak zorundadır!

OYUNCULARI KİMLER?

İlker Kızmaz (Orhan), Melis Babadağ (Nil), Hakan Salınmış (Selim), Ferdi Sancar (Selo), Yunus İmga (Bahri), Ezgi Tombul (Banu), Adem Yavuz Özata-İhsan, Arzu Budak (Sevim), Sinem Köseoğlu (Gözde), İsmail Sarıkaya (Okan)