Elif Karlı'nın cezaevinde yatan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı hayatını kaybetti!

Bir süredir cezaevinde olan Elif Karlı'nın 30 yıllık eşi Cengiz Karlı'dan acı haber geldi. Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Elif Karlı, eşinin vefat haberini sabaha karşı telefonda aldı. Ünlü şarkıcı, ''En son geçen salı günü konuştum, sesi iyi geliyordu. 2 gün önce grip olmuştu'' dedi. Ünlü şarkıcıya taziye mesajları yağdı.

Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın 30 yıl önce nikah masasına oturduğu Cengiz Karlı'dan kötü haber geldi. Elif Karlı, Cengiz Karlı ile ilgili aldığı haberler sarsıldı.

ELİF KARLI'NIN EŞİ CENGİZ KARLI HAYATINI KAYBETTİ

2. Sayfa programında yer alan habere göre, Karlı'nın 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Elif Karlı ile konuştuklarını söyleyen sunucular, "Sesi çok yorgun ve bitkindi. Sabaha karşı ölüm haberini almış" dedi.

Ölüm haberi sonrası konuşan Elif Karlı, "Eşim 2 gün önce ağır bir grip geçirdi. Zatürreden şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü ve aramayınca korktum. Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz'in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak'ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi" ifadelerini kullandı.