Elif Ece Uzun yaşadığı zor günleri anlattı: Kızlardan önce 5 aylık bebeğimi düşürdüm

2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Mehmet Tuş'tan şiddet gördüğü iddiası ile geçtiğimiz ay uzaklaştırma kararı aldırmasıyla gündeme gelen model Elif Ece Uzun, verdiği röportajda yaşadığı zor günleri anlattı. Zorlu bir yıl geçirdiğini söyleyen Elif Ece Uzun, 'Babamı Covid-19'dan kaybettim. Çok travmatik bir yıl geçirdim. Kızlardan önce 5 aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm ' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz ay ikiz çocuklarının babası Mehmet Tuş'un defalarca fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia ederek 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Elif Ece Uzun, magazinbox'a özel açıklamalarda bulundu. Koronavirüs döneminde yaşadığı zorluklardan bahseden Elif Ece Uzun şu ifadeleri kullandı:

'Babamı Covid-19'dan kaybettim. Çok travmatik bir yıl geçirdim. Salgının hamileliğime denk gelmesinden dolayı evden hiç çıkmadım. Son 2 yılım çok zor geçti.

'KIZLARDAN ÖNCE 5 AYLIK HAMİLEYKEN BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM'

Kızlardan önce 5 aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm. Sonra babamı kaybettim ve daha bir sürü talihsizlik yaşadım. Şimdi geriye dönüp bakıyorum ve 'Ne kadar güçlüsün Elif, aferin sana' diyorum. Kızlar ışık oldu bana.'