Elektrikli scooter kullanan Sinan Albayrak: Düşerken falan çekmeyin beni

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Sinan Albayrak yağışlı havada elektrikli scooter Martı'ya binerken görüntülendi. Basın mensupları ile şakalaşan Sinan Albayrak, 'Düşerken falan çekmeyin beni' diyerek güldürdü. Ünlü oyuncu scooter ile sadece 100 metre ilerleyebildi.

Yağışlı havaya rağmen kendini dışarı atan ünlü oyuncu Sinan Albayrak, Levent'te görüntülendi. Kırmızı maskesi ve kovboy şapkası ile dikkat çeken Albayrak'ın elektrikli scooter Martı’ya binmeye hazırlandığı anlar kameraya yansıdı.

Yola çıkmadan önce soruları yanıtlayan Sinan Albayrak, muhabirlere “Bu halde beni nasıl tanıdınız?” diye sordu. Yeni bir sinema filminin çekimlerinin tamamladıklarını söyleyen ünlü oyuncu, 'Kadir Doğulu’yla bir film çektik ama ne zaman yayınlanacağı belli değil. Bir arkadaşımla da belgesel işine girdim, yapımcılık yapıyorum' ifadelerini kullandı.

Yağmurlu havada elektrikli scooter Martı’ya binen Albayrak, 'Düşerken falan çekmeyin beni!' dedi ancak 100 metre sonra yoluna yaya olarak devam etti.