Ekşi Elmalar nerede çekildi? Ekşi Elmalar filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Ekşi Elmalar filmi bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Ekşi Elmalar nerede çekildi? Ekşi Elmalar filmi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından yoüğun bir şekilde araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu filmde, eski belediye başkanı Aziz Özay, eşi Ayda ile kızları Muazzez, Safiye ve Türkan'ın 1970'lerde Hakkari'de başlayıp 90'ların Antalya'sına uzanan hikayesi konu ediniyor.

Bu akşam Star Tv'de saat 20:00'da Ekşi Elmalar filmi izleyicisinin karşısına çıkacak. Tüm televizyon takipçileri Ekşi Elmalar nerede çekildi? Ekşi Elmalar filmi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Drama türündeki filmin yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan oturuyor. İşte Ekşi Elmalar filmine dair tüm merak edilenler...

EKŞİ ELMALAR NEREDE ÇEKİLDİ?

Ekşi Elma filminin çekimleri, Muğla'nın Köyceğiz, Ortaca ve Marmaris ilçesinde gerçekleştirildi.

EKŞİ ELMALAR FİLMİ KONUSU NE?

Filmde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Belediye Başkanı Aziz Özay, eşi Ayda ve kızları Muazzez, Türkan ve Safiye'nin 1970'li yılların sonunda Hakkâri'de elma bahçesi içindeki evlerinde başlayan hikâyesi 1990'lı yılların sonunda Antalya'da son buluyor. Hakkâri'de elma bahçesi ve evlenme çağına gelmiş birbirinden güzel 3 kızı ile ünlenen Belediye Başkanı Özay, aynı zamanda sert mizaçlı bir babadır. Özay, belediye işleri dışında kızlarının talipleriyle de mücadele etmek zorundadır.

EKŞİ ELMALAR OYUNCULARI KİMLER?

Yılmaz Erdoğan - Aziz Özay

Farah Zeynep Abdullah - Muazzez Özay

Songül Öden - Türkan Özay

Şükran Ovalı - Safiye Özay

Şükrü Özyıldız - Özgür

Fatih Artman - Hatip

Ersin Korkut - Şino (Mavi Gözlü)

Caner Cindoruk - Servet

Cezmi Baskın

Devrim Yakut - Ayda Özay