Ekranın en unutulmaz 6 çifti

Televizyonda seyirciye sunulan pek çok unutulmaz çift hikayesi bulunuyor. Peki bu çiftler ve hikayeleri nelerdi? Ekranın en unutulmaz 6 çiftini sizler için derledik.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Ekranda dünden bu zamana pek çok dizi seyircisiyle buluşuyor. Bu diziler bitse de, bazı karakterleri unutulmazlar arasına kazındı. Çocuklar Duymasın'ın Meltem ile Haluk'u, Medcezir'in Ender ile Selim'i, Doktorlar'ın Zenan ile Suat'ı... Bu karakterlerin hepsi ekranda seyirciye; mutlu bir evlilik hikayesini anlatmıştı. Peki başka hangi çiftler bu listeye dahil olabilir?

Ekranın en unutulmaz çiftlerini sizler için derledik.

1 - ÇOCUKLAR DUYMASIN / MELTEM İLE HALUK

Pınar Altuğ Atacan ile Tamer Karadağlı 2002 yılından 2019 yılına kadar aralıklarla devam eden dizide; birbirleriyle hem geçinemeyen hem de asla kopamayan iki çocuk sahibi bir çifti oynamışlardı.

2 - MEDCEZİR / ENDER İLE SELİM

Mine Tugay ile Barış Falay 2013 yılından 2014 yılına kadar dizide; birbirleriyle üniversite yıllarından bu yana evli, birbirinden farklı maddiyatlarda ve sosyal ortamlarda yetişmiş, bir çocuk sahibi bir çifti oynamışlardı.

3 - YEDİTEPE İSTANBUL / NİLGÜN İLE FERHAN

Yeşim Ceren Bozoğlu ile Oktay Kaynarca 2001 yılından 2002 yılına kadar devam eden dizide; tüm maddi ve manevi zorluklara rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen bir çifti oynamışlardı.

4 - SİHİRLİ ANNEM / BETÜŞ İLE SADIK

İnci Türkay ile Şahap Sayılgan 2003 yılından 2012 yılına kadar aralıklarla devam eden dizide; Betüş'ün annesinin onları ayırmak için yaptığı tüm kötülüklere rağmen birbirlerinden asla vazgeçmeyen, eşi Sadık'ın çocuklarını öz çocuğu gibi kabullenip seven bir kadının hikayesini oynamışlardı.

5 - YEDİTEPE İSTANBUL / DURU İLE ÖMER

Özgü Namal ile Ruhi Sarı 2001 yılından 2002 yılına kadar devam eden dizide; birbirlerinden farklı maddi ve sosyal koşullarda büyüyüp birbirlerini seven bir çifti oynamışlardı.

6 - DOKTORLAR / ZENAN İLE SUAT

Melike Güner ile Bekir Aksoy 2006 yılından 2011 yılına kadar devam eden dizide; aynı hastanede çalışan iki cerrahı oynamışlardı.