Ekmek Teknesi'nin Necibe'si Selin Dilmen'den dikkat çeken sözler: 'Var' demeyi çok isterdim ama maalesef yok

Bir döneme damgasını vuran, Türk dizi tarihine unutulmaz karakterler kazandıran Ekmek Teknesi dizisinde Necibe karakterine hayat veren Selin Dilman, yıllar sonra konuştu. Selin Dilman, Setlerde başlayıp bugüne kadar devam eden bir dostluğum yok. Oyuncular birlikte rol aldıkları projeler devam ederken aile gibi olurlar ama proje bittikten sonra bağları giderek zayıflar. Bu üzücü bir durum elbette ama gerçek.'' sözleri ile dikkat çekti.

Başrollerinde Savaş Dinçel, Sermin Hürmeriç, Peker Açıkalın, Kadir Çöpdemir, Mazhar Alanson, Eray Demirkol ve Hasan Kaçan gibi isimlerin rol aldığı 2000'li yılların başlarında yayınlanan ve Türk televizyonlarının fenomen dizisi haline gelen Ekmek Teknesi oyuncularıyla da konuşulmaya devam ediyor.

Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Necibe karakteri ile gönüllere taht kuran Selin Dilmen, Habertürk'e özel açıklamalarda bulundu.

"Setlerde başlayıp bugüne kadar devam eden bir dostluğunuz var mı?" sorusuna yanıt veren Dilmen, şunları söyledi:

"'Var' demeyi çok isterdim ama maalesef yok. Oyuncular birlikte rol aldıkları projeler devam ederken aile gibi olurlar ama proje bittikten sonra kendi hayatlarına dönerler ve bağları giderek zayıflar. Bu üzücü bir durum elbette ama gerçek."