Ekin Uzunlar'dan Çorum'da konser... Semicenk'in ardından rüzgar gibi esti

Çorum Belediyesi'nin yaz konserleri etkinlikleri kapsamında Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden olan Ekin Uzunlar sahne aldı. Sevilen şarkılarını arka arkaya seslendiren Ekin Uzunlar büyük ilgi gördü. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir'in Çorum halkıyla buluşacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Karadeniz müziğinin başarılı ismi Ekin Uzunlar, Çorum Belediyesi'nin yaz konserleri çerçevesinde sahne aldı. Ekin Uzunlar, muhteşem sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Kadeş Barış Meydanı'nı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Çorum Belediyesi'nin yaz konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Çorum'da Semicenk'in ardından bu defa Ekin Uzunlar fırtınası esti. Güçlü sesi, kendisine özgü yorumu ve kemençesiyle Karadeniz müziğinin başarılı ismi Ekin Uzunlar, Kadeş Barış Meydanı'nda muhteşem bir konserle sahne aldı. Sevilen şarkılarını kemençesi eşliğinde seslendiren Uzunlar'a hayranları da eşlik etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir'in Çorum halkıyla buluşacağı öğrenildi.