Ekin Uzunlar, Trabzonlu hayranı Mustafa ile buluştu

Karadenizli şarkıcı Ekin Uzunlar, Trabzonlu hayranı Mustafa ile bir araya geldi. Ekin Uzunlar, hayranı Mustafa'ya daha önce kemençe hediye etmişti.

Şarkıcı Ekin Uzunlar, daha önce bir kemençe hediye ettiği Trabzonlu küçük hayranı Mustafa ile İstanbul'daki bir restoranda bir araya geldi. Sabah'ın haberine göre; Uzunlar daha önce hayranına bir kemençe hediye etmişti, bu buluşmadaysa Trabzonspor forması hediye etti.

Formayı imzalamayı ihmal etmeyen Ekin Uzunlar, ''Pandemi zamanında Instagram'da gördüm Mustafa'yı. Beni çok etkiledi. Aynı benim küçüklüğüm. Ben de odunları birbirine vuruyordum. Bayağı bir kişi bana Mustafa'nın videosunu atmaya başladı. Gençleri desteklemek istedik. Çam sakızı çoban armağanı bir kemençe hediye ettim ona. Mustafa çok yetenekli. Yaşına rağmen o doğada büyümüş bir çocuk. Bu biraz da genetik bir şey. Orada yetişe yetişe o üstatları örnek almış. Yaşına rağmen inanılmaz iyi yay atıyor. Yay atma yeteneği harika. Tahminimce 2-3 yıla şarkıları çıkarmaya başlar. Şarkılar hafızasında var ve zengin bir hafızası var'' açıklamasında bulundu.

TRABZON KONSERİNDE DÜET SÖZÜ

Yakın zamanda Trabzon'da konser verecek olan ünlü şarkıcı konserinde Mustafa ile düet yapma sözü de verdi.

Ekin Uzunlar Mustafa'ya, "Seni konsere getireyim sahneye çıkarayım. Sahnede şarkı söylersin, kemençe çalarsın binlerce kişinin önünde." diyerek müjdeyi verdi.

Ünlü şarkıcı, "Mustafa gibi genç yetenekleri destekleyeceğiz. Yeni Ekin Uzunlar çıkacak, bayrağı onlara devredeceğiz. 3 5 yıla kalmaz birlikte sahnede görürsünüz bizi. Bahar aylarında Trabzon konserim olacak. Mustafa bizimle şarkı söyleyecek'' diye konuştu.