Eğlence mekanında olanlar oldu! Yere düşen Aras Bulut İynemli'yi beş kişi taşıdı

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Bige Önal ile ilişkisini bitirmesinin ardından arkadaşları ile gecelere çıkmaya başladı. Arkadaşları ile bir mekana eğlenmeye giden Aras Bulut İynemli, fazla kaçırınca ayakta durmakta güçlük çekti. Yere düşen ünlü oyuncuyu beş kişi taşıdı. Ünlü oyuncudan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Aras Bulut İynemli, son dönemde özel hayatıyla da gündeme geliyor. Birçok başarılı projede rol almış olan Aras Bulut İynemli kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile yollarını ayırmasının ardından arkadaş grubu ile gecelerde görülmeye başlandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk'un da olduğu arkadaş grubuyla önce Alaçatı'daki bir mekanda eğlendi sonrasında başka bir mekana geçti. Mekanda eğlenenlerden edinilen bilgiye göre ilerleyen saatlerde alkolün dozunu kaçıran İynemli yere düştü. Kendinden geçen oyuncuyu mekandakilerin şaşkın bakışları altında 5 arkadaşı omuzlarında taşıyarak dışarı çıkarabildi. O sırada mekanda bulunan ünlü isimler arasında Kadir Doğulu, Murat Dalkılıç ve Önder Öztarhan da vardı.