Edis'ten dikkat çeken sözler: Şarkıcı olmak eskiden de zormuş

Ünlü şarkıcı Edis, Mahsun Kırmızıgül'ün geçtiğimiz akşam düzenlenen Prestij Meselesi filminin galasına katıldı. Basın mensupları ile sohbet eden Edis, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, ''Biz Unkapanı dönemine denk gelemedik ama iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Şarkıcı olmak zaten zor. Eskiden de zormuş. Şu anda da zor'' dedi.

Ünlü sinemacı ve müzisyen Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği "Prestij Meselesi" filmi, İstanbul'da düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Mahsun Kırmızıgül, filme ilişkin, "Bu, yıllar önce yaşanmış ve gerçek bir hikaye. Benim için hiçbir zaman eskimeyen bir hikaye olarak kalacak." ifadelerini kullandı.

Kırmızıgül, bu filmin kendisi için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacağını vurgulayarak, "Yola çıkışın ilk hikayesi var burada. Sevgili Özcan Deniz'in, Hilmi Topaloğlu'nun, benim ve Haluk Levent'in yaşadığı gerçek bir umut hikayesi." şeklinde konuştu.

EDİS'TEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Galaya katılan isimlerden olan ünlü şarkıcı Edis, gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Edis, şunları söyledi; "Biz Unkapanı dönemine denk gelemedik ama iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Şarkıcı olmak zaten zor. Eskiden de zormuş. Şu anda da zor"