EDHO'nun yerine geçecek dizi geliyor! Kadrosu belli oldu! 25 isimle büyük sükse yaratacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerini alması beklenen yeni dizi için hazırlıklar sona eriyor. Oktay Kaynarca'nın yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi güçlü kadrosuyla ekranlara damgasını vurmaya hazırlanıyor. Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili detaylar netleşti. Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu kısa bir süre açıklandı. Kadroda EDHO'dan da tanıdığımız isimler var.

EDHO'nun yerine geçecek dizi geliyor. Kadrosu belli oldu. 25 isimle büyük sükse yaratacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerini alacak dizinin cast çalışmaları bitmek üzere. Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in başrolünde yer alacağı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Eylül ayında atv ekranlarında izleyici karşısında olacak. İşte haberin detayı...

İŞTE OYUNCU KADROSU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca (Cezayir), Pelin Akil (Firuze), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ebru Özkan (Leyla), Işıl Yücesoy (Gülendam), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), İnanç Konukçu (Ethem), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) gibi isimler yer alacak.

EKİPTEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Ben Bu Cihana Sığmaz dizisinde kamera karşısına geçecek.

OKTAY KAYNARCA'NIN PARTNERİ BELLİ OLDU

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda İsabel rolüyle izlediğimiz Pelin Akil, Oktay Kaynarca'nın partneri oldu.

EYLÜL'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

KARAKTERİN ADI 'CEZAYİR' OLDU

Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Yusuf Alp ve Alican Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak.

Yeni EDHO için çok konuşulacak iddia! Ekip tekrar bir araya geliyor! 3 ay sonra şov başlayacak!

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! İşte tam liste