EDHO'yu aratmayacak dizi için hazırlıklar başladı! Masanın 2 üyesiyle büyük sükse yaratmaya geliyorlar!

EDHO'yu özletmeyecek dizi için kolları sıvadılar. Masanın iki ağır üyesiyle büyük sükse yaratacak. Sıfırıncı Gün dizisinin hazırlıkları sona eriyor. Merakla beklenen diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almış iki ünlü isim dahil oldu. Savaş Özdemir ve Turgay Tanülkü gelecek haftalarda izleyici karşısına çıkacak Sıfırıncı Gün dizisinde etkili bir karaktere hayat verecek. EDHO izleyicileri şimdi diziyi büyük bir merakla bekliyor.

TV8 ekranlarında yeni bir dizi izleyici karşısına çıkmak için geri sayıma başladı. Engin Öztürk'ün başrolünde yer alacağı ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği polisiye ve aksiyon dizisi Sıfırıncı Gün dizisine yeni isimler katıldı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Savaş Özdemir ve Turgay Tanülkü dizinin kadrosuna dahil oldu. Yaşanan bu gelişme EDHO izleyicilerini heyecanlandırdı.

EŞKIYA'DAN İKİ İSİM GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, usta oyuncu Turgay Tanülkü diziyle anlaşma sağladı.

ETKİLİ BİR KARAKTERLE DÖNECEK

Yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu Savaş Özdemir dizide etkili bir karaktere hayat verecek.

SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?

Savaş Özdemir, 8 Mayıs 1970 tarihinde dünyaya geldi. İzmir Eşrefpaşa Lisesi'nden 1991 yılında mezun oldu.

Birçok dizide yer aldı. Savaş Özdemir aynı zamanda Show TV'de yayımlanan Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide 2007-2008 yılları arasında rol almıştır.

BBCS'den çıtayı yükseltecek transfer! EDHO'daki masayı tekrar kuracaklar!

2015 yılında atv'de yayımlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi rolünü canlandırdı ve 2021 yılında diziden ayrıldı. Aynı zamanda dizinin oyuncularıyla çekilen Aman Reis Duymasın filminde de rol almıştır.