Sevenleri mutluluktan dört köşe olacak! EDHO'nun yerini geçecek dizi belli oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasıyla birlikte Oktay Kaynarca'nın yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam ile geliyor. atv ekranlarında Eylül ayında izleyicisiyle buluşması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili her şey netleşiyor. Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryo ekibine usta bir isim daha dahil oldu. Son olarak bugüne kadar pek çok dizi ve filmin senaryosunu yazan Mahinur Ergun, Ben Bu Cihana Sığmaz senaryo ekibine katıldı.

EDHO'nun yerini geçecek dizi belli oldu. Sevenleri mutluluktan dört köşe olacak. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer alacağı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Son olarak Asmalı Konak ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizileri kaleme alan usta senarist Mahinur Ergun senaryo ekibine katıldı. Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp ile birlikte dizinin senaryosunu yazacak.

USTA İSİM SENARYO EKİBİNE KATILDI

Diziyle ilgili cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan bir senaristin daha belli olduğu bilgisi paylaşıldı.

Gelen son bilgilere göre, Asmalı Konak ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizileri kaleme alan usta senarist Mahinur Ergun senaryo ekibine katıldı.

Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp ile birlikte dizinin senaryosunu yazan isimlerden birisi olacak.

KARAKTERİN ADI BELLİ OLDU

Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Yusuf Alp ve Alican Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu gelişmeden dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı.

EYLÜL'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

İddialar doğru çıktı gidiyor! Vedası muallakta olan Özge Yağız'dan beklenmedik karar!

Vedası olay olmuştu! Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'u özletmeyecek diziyle geliyor!

Necati Şaşmaz sayesinde başardım diyerek açıkladı! Değişimi olay yaratan Erhan Ufak'tan bomba itiraf!

Sağlam yere kapak atıyor! Emanet'i tek çırpıda silen Sıla Türkoğlu'dan ses getirecek proje!