Savaş Özdemir Benim Hayatım dizisi ile ekranlara döndü

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Tipi karakteri ile büyük hayran kitlesi edinen usta oyuncu Savaş Özdemir Star TV'de yayınlanan “Benim Hayatım” dizisi ile yeniden ekranlara döndü. Usta oyuncu sert rollerin ardından bu kez kızının hayalleri için İstanbul'a gelen bir Baba'yı canlandırıyor.

Pazar akşamları Star TV'de yayınlanan "Benim Hayatım" dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde mafya aleminin sert ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan adam boğma sahneleri ile hafızalara kazınan Tipi karakterini canlandıran usta oyuncu Savaş Özdemir, ters köşe yaparak bu kez izleyicinin karşısına baba rolü ile çıktı. İlk bölümü dün akşam yayınlanan "Benim Hayatım" dizisinde Nilsu Berfin Aktaş (kızı) için İstanbul'a gelen fakir bir babayı canlandıran usta oyuncunun performansı hayranları tarafından çok beğenildi.

Usta oyuncu Savaş Özdemir yaptığı açıklamada "Uzun süredir mafya hikayesinin içindeydim. Daha önce de mafya karakterleri geliyordu. Benim için de sıra dışı bir durum oldu. Bu kez cefakar bir babayı canlandırıyorum. Karısını kaybettikten sonra bütün umudunu kızına adamış bir babayı canlandırıyorum" dedi.

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin kaleme alıyor. "Benim Hayatım"ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.