EDHO'nun İshak'ı sürpriz gerçeği 12 ay sonra açıkladı! Tam her şey istediğim gibi oldu derken...

EDHO'nun İshak'ı sürpriz gerçeği 12 ay sonra açıkladı. Geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde etkili bir karakteri oynayan Caner Kurtaran dizi hakkında düşüncelerini Hüsna Köşger'in sunumuyla ekranlara gelen Bir Dizi Sohbet programında açıkladı. Ünlü oyuncu Caner Kurtaran kadroda olduğu süreçte diziden büyük keyif aldığını ifade etti.

EDHO'nun son sezonunda kadroya katılan ve İshak karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu Caner Kurtaran diziye dair merak edilenleri hayranlarıyla paylaştı. Hüsna Köşger'in sunduğu Bir Dizi Sohbet programına katılan Caner Kurtaran diziyle hakkında "Dizide dost düşman durumu oluyordu. Açıkçası ben çok keyif aldım." ifadelerini kullandı. Bir sezon boyunca kadroda olan ünlü oyuncu dizide yer aldığı için mutlu olduğunun da altını çizdi.

AYLAR SONRA İLK KEZ AÇIKLADI

Caner Kurtaran dizi hakkında, "O dizide aslında kötü ya da iyi karakter diye bir şey yoktu, olanlar var. Kimse çok iyi değil, kimse çok kötü de değil." ifadelerini kullandı.

"TADI DAMAĞIMDA KALDI"

Kurtaran açıklamasına, "Herkes işini yapıyor aslında ve bu adam da işini yapıyor. Düşman - dost durumu oluyordu. Ben çok keyif aldım. EDHO'nun tadı damağımda kaldı. Çok severek oynadım." şeklinde devam etti.

DİZİNİN EN SEVİLEN KARAKTERLERİNDEN OLMUŞTU

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yer aldığı süreçte İshak ve Abbas karakterleri Hamdi Baba, Yaman ve Seko gibi kısa sürede sevilen karakterlerden olmuştu.Dizinin final yapması ise izleyicileri kahretti.

Yeni dizileriyle geri dönüyorlar! EDHO'nun eski kurtları 9 ay sonra ilk kez...

CANER KURTARAN KİMDİR?

Caner Kurtaran 26 Ekim 1978 tarihinde dünyaya geldi. Uzun bir süre İstanbul'da ailesinin yanında yaşadı. Konservatuvarı kazandı. Konservatuvara Eskişehir'de başlayan Kurtaran, birinci sınıfı bitirdikten sonra kaydını İstanbul'a aldırıp, eğitimine bu şehirde devam etti.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ardından birkaç yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli olarak çalışmıştır.