Yeni dizileriyle geri dönüyorlar! EDHO'nun eski kurtları 9 ay sonra ilk kez...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın finalinin ardından dizinin kilit oyuncuları yeni adresleriyle izleyiciden tam not almaya devam ediyor. Dizinin iki yıldız ismi atv'de yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Oktay Kaynarca'nın EDHO'da birlikte rol aldığı Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setini ziyaret etti. Oktay Kaynarca'nın yaptığı paylaşım ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da birlikte rol alan Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hakan Karahan ve dizinin yönetmeni Onur Tan tekrar buluştu. Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca, Hakan Karahan ve Onur Tan'ı ziyaret etti. Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iki oyuncuyu da etiketleyerek "Benimkiler..." notunu ekledi.

TEKRAR BULUŞTULAR

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Hakan Karahan EDHO'nun efsaneleri arasında yer alıyordu. 4 oyuncu ve dizinin yönetmeni Onur Tan bir araya geldi.

EDHO yeniden başlasın diyenleri sevinçten zil takıp oynatacak gelişme! 10 ay sonra çözüm için ilk kez...

SETE SÜRPRİZ ZİYARET

Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca, Hakan Karahan ve Onur Tan'ı ziyaret etti.

"BENİMKİLER GELDİ"

Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iki oyuncuyu da etiketleyerek "Benimkiler set ziyaretine geldi..." notunu ekledi.

YENİ DİZİLERİYLE GERİ DÖNÜYORLAR

Yeni sezonda Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisiyle yoluna devam edecek. Öte yandan yeni dizisi merakla beklenen Yunus Emre Yıldırımer Teşkilat dizisiyle sürpriz bir rol için anlaştı.