EDHO'da düşman, Ben Bu Cihana Sığmazam'da karı kocalar... Pelin Akil ve Oktay Kaynarca yine kanlı bıçaklı mı olacak?

Atv'nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam başlıyor. Dizinin başrolünde hayranlarının hasretle beklediği Oktay Kaynarca yer alıyor. Cezayir Türk karakterini canlandıran Oktay Kaynarca 15 yıl önce öldü gösterilerek Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla yeniden doğmuş ve Firuze (Pelin Akil) ile bir hayata başlamış. Ancak gerçeklerin ortaya çıkması ile EDHO'da olduğu gibi Pelin Akil ve Oktay Kaynarca yine kanlı bıçaklı mı olacak?


Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümü ile bu akşam Atv ekranlarında yayınlanacak. Aniden sona eren EDHO'da da rol arkadaşı olan Pelin Akil ve Oktay Kaynarca bu kez dizide karı kocalar. Ancak Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı gerçek kimliğiyle değil, öldü süsü verilip bambaşka bir ülkede edindiği yeni kimliğiyle. 15 yılın ardından gerçekler ortaya çıktıktan sonra Pelin Akil (Firuze) ve Oktay Kaynarca (Cezayir) yine kanlı bıçaklı mı olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölümü izle! Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümü izle tek parça, FULL!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

15 yıl önce öldü gösterilerek Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk, kızının kaçırılması yüzünden İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Elbette, herkes tarafından öldü bilinen bir adamın, 15 yıl sonra birdenbire ortaya çıkmasının sonuçları olacaktır. Cezayir'in kanlı canlı karşısında olduğunu gören ailesi de büyük bir şok geçirir.

Yalnızca aile değil, 15 yıl önce İstanbul'u terk edip giden "Şehrin Sahibi"nin geri dönüşü, yeni sahipleri de rahatsız edecektir. Cezayir, şimdi hem bir yandan on beş yıllık yokluğunun sebeplerini ailesine açıklayıp, yeniden kabulünü sağlamak, hem gelişiyle rahatsızlık verdiği mafya gruplarıyla mücadele etmek, hem de CIA'in tuzaklarından kendisini ve ailesini korumak zorundadır.

CEZAYİR TÜRK KİMDİR?

Çok genç yaşta İstanbul'un yer altı dünyasında nam salmış bir kabadayıyken, ağabeyinin bir CIA operasyonu sonucu öldürülmesi üzerine intikamının peşine düşmüş bir adam. İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu değil, bir an önce alınması gereken bir şey olduğunu düşündüğünden, ağabeyinin katlinin emrini veren CIA Türkiye Direktörü'nü kısa zaman içinde ortadan kaldırır. Yalnız bu eyleminin bir sonucu olur. Ailesini korumak adına kendisinin de öldü gibi gösterilmesine razı gelmek zorunda kalır.

FİRUZE TÜRK KİMDİR?

İdealist tıp öğrencisi, mezun olup uzmanlığını bitirir bitirmez hayalindeki işe koşar. Bu mesleği seçmesinin tek sebebi, "Sınır Tanımayan Doktorlar"a katılmaktır zaten ve onu da yapar. Tanımadığı sınırlar ve bilmediği coğrafyalarda, hayatı boyunca karşılaşma ihtimali olmayan insanlara yardım elini uzatırken, bir çölün ortasında vahayla karşılaşır.

LEYLA TÜRK KİMDİR?

Cezayir Türk'le evlenmeyi kabul ettiğinde hayatının ne kadar zor geçeceğini bilen ama en başından bunu göze almış yürekli ve asil bir kadın. Ona, kocasının ölüm haberiyle, hamile kaldığının haberini aynı gün aldıran kadere, yerinde bir başkası olsa küser ama o Leyla Türk'tür. Cezayir Türk'ün hayat arkadaşı, yoldaşı, sırdaşı...

Ben Bu Cihana Sığmazam'daki türkü sözleri: Bu Tepe Pullu Tepe sözleri