EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı? EDHO İlyas ölecek mi?

EDHO yeni sezona bomba gibi bir bölüm ile başlıyor. Verilen aranın ardından heyecanla beklenen dizinin fragmanında izleyicileri üzen bir gelişme yaşandı. Diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Cemal Hünal'ın karakteri İlyas'ı öldürme planları kuruyor. Fragmanın son sahnesinde Hızır'ın ''İlyas'ıma kıydılar'' diyerek gözyaşı döktüğü görülüyor. Peki, EDHO İlyas ölecek mi? EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı?

Atv'nin başarılı dizisi EDHO'nun fragmanında İlyas için kurulan tuzak gündem oldu. Fragmanda İlyas'ı öldürme planları yapılıyor ve arabada vurulduğu sahneler ekrana geliyor. Fragmanın son sahnesinde Hızır'ın hapishanede "İlyas'ıma kıydılar" sahnesi dikkat çekiyor. Peki, EDHO İlyas öldü mü? EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı?

EDHO İLYAS ÖLDÜ MÜ?

EDHO'nun 200. bölümünde diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Cemal Hünal, İlyas'ı öldürmek istediğini söylüyor. Masada gelen teklifleri kabul etmeyen İlyas'ın ölmesi için planlar hazırlanıyor. Fragmanda "İlyaslar'ı tuzağa çekmişler!" ifadesi ile Hızır Çakırbeyli'nin hapishanede "İlyas'ıma kıydılar" sahnesi dikkat çekiyor. Son sahnede ise İlyas'ın arabada vurulduğu görülüyor. İlyas karakterinin ölüp ölmeyeceği ise EDHO yeni bölümde netlik kazanacak.

EDHO 201. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 201. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

OZAN AKBABA KİMDİR, EDHO'DAN AYRILDI MI?

Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982'de Kars'ta dünyaya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olan Akbaba, 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol almaya başladı.

Aynı zamanda film müzikleri de yapan Akbaba, 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klipinde oynadı.

Oyuncu 2015 yılında atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor.

1 Temmuz 2017 yılında Buket Arıkan ile dünya evine giren Ozan Akbaba'nın bu evliliğinden Ozan Ali adında bir erkek çocuğu var.

DİZİLERİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Güldür Güldür

Poyraz Karayel

Arka Sokaklar

Kuzey Güney

Cennetin Sırları

Kavak Yelleri

Kırık Kanatlar

FİLMLERİ

Aman Reis Duymasın

Abluka

Mutlak Adalet

Krallar Kulübü

Kadir ve Kardeşleri

Ammar:Cin tarikatı

Sürgün İnek - Selçuk

Yarım Kalan Mucize

Bir Hikayem Var